Stentrappor i exklusiv design

Hos Br. Henrikssons Stenhuggeri hittar du sten till din utetrappa i exklusiv design. Vi utformar granittrappor, trappor i skiffer eller kalksten efter dina önskemål. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med förslag och idéer kring hur du bäst bygger din nya stentrappa.

UTETRAPPA I SLITSTARKA MATERIAL

En utetrappa belastas av daglig användning och är även mycket utsatt för väder och vind. Med en utetrappa i sten får du det perfekta materialet för att stå emot alla typer av slitage utomhus.

En granittrappa eller en skiffertrappa är näst intill omöjlig att slita ut och dessutom mycket lätt att underhålla. Och med en vacker granittrappa eller skiffertrappa i din trädgård skapar du dessutom enkelt den där tidlösa känslan av närhet till naturen som är unik för just detta material.

NATURSTENSTRAPPA TAR DIG TILL HÖGRE HÖJDER

Vi tar gärna emot din egen mall med mått på din nya utetrappa och du väljer själv ut vilken sten du tycker bäst om. Vi tillverkar sedan din trappa i sten enligt dina önskemål med ytbehandling, kantslipning och formarbete till ett lyckat slutresultat.

På vår hemsida hittar du en mängd bilder på stentrappor i material från Br. Henrikssons Stenhuggeri. Där kan du hämta inspiration och idéer till hur du bäst designar din nya utetrappa efter egen smak.

ANLITA OSS

Br. Henrikssons Stenhuggeri är ett familjeföretag med lång erfarenhet inom branschen. Vi har den sakkunskap och erfarenhet du behöver för att bygga utetrappor som håller i längden. Kontakta oss på telefon 0300-180 25 eller maila info@henrikssonsstenhuggeri.com redan idag så hjälper vi dig.