Gravstenar i olika utformning

Br. Henrikssons Stenhuggeri i Kungsbacka tillverkar gravsten i Göteborg (strax söder om Göteborg) & utför alla typer av stenarbeten för gravvårdar. Oavsett vilken stensort eller vilket utförande du väljer ser vi till att du får en gravsten som håller allra bästa kvalitet. Oavsett om du söker gravsten i Göteborg eller annan plats.

Med vacker natursten skapar vi gravstenar som håller under en mycket lång tid framöver. Bästa naturmaterialet för gravstenar är granit. Det är en sten som står emot både värmen och kylan i vårt nordiska klimat.

Hos oss får du hjälp med allt från mindre dekorationer i sten till större arbeten som gravvårdar eller helpolerade gravlock. Våra montörer utför även textkompletteringar av befintliga gravstenar och renoveringsarbeten av gravstenar som exempelvis står ostadigt eller behöver göras rent.

INSPIRATION VID VAL AV GRAVSTENAR

Vi erbjuder ett antal olika modeller som inspiration när du ska välja en gravsten. Här på hemsidan hittar du ett axplock av arbeten som vi utfört genom åren, på gravvårdar, gravlock och gravstenar. Fråga oss gärna om du har önskemål om någon särskild stensort eller form på gravsten, vi erbjuder gravstenar i natursten eller granit.

Självfallet anpassar vi materialet och arbetet på stenen så att de passar din smak. Kanske vill du ha särskild design på gravstenens kanter eller en personlig dekoration? Vi hjälper dig att utföra stenarbetet utifrån dina idéer.

KONTAKT

Br. Henrikssons Stenhuggeri i Kungsbacka är ett familjeföretag med över sjuttiofem år i branschen. Vi har den kunskap som behövs för att kunna erbjuda ett förstklassigt stenarbete och en professionell gravvård. Behöver du gravsten i Göteborg eller annan del av landet? Ring oss på 0300-180 25 så berättar vi mer om våra tjänster och ger ett preliminärt pris.