BYGGSTEN I EXKLUSIV DESIGN

Hos Br. Henrikssons Stenhuggeri hittar du byggsten i Göteborg med exklusiv design. Vi utformar byggsten i granit, skiffer, marmor eller kalksten efter dina önskemål. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med förslag och idéer kring hur du bäst använder byggsten i ditt hem.

SLITSTARKA MATERIAL

Natursten är ett material som alltid har varit oerhört populärt i alla typer av byggnationer under flera århundraden. Dels på grund av att byggsten i form av natursten är slitstarkt men även för att det är mycket vackert och skapar en gedigen känsla. Från sommarstugan eller villan till lägenheten eller köpcentret. Byggsten används på många olika områden när man bygger ett hus. Utomhus är det uppfarten, trädgårdsgången, fasaden och trappan som gäller och inomhus är det bänkskivor, golv, öppna spisar och fönsterbänkar som ska präglas av sten. Hos Br. Henrikssons Stenhuggeri hittar du byggsten till allt för hemmet i exklusiv design. Vi utformar allt från trappor och fasader till fönsterbänkar och öppna spisar i granit, skiffer, marmor eller kalksten, helt efter dina önskemål.

PERSONLIG DESIGN

Vi tar gärna emot dina egna mallar eller idéer för användandet av byggsten och du väljer själv ut vilken sten du tycker bäst om. Vi tillverkar sedan enligt dina önskemål med ytbehandling, kantslipning och formarbete till ett lyckat slutresultat.

På vår hemsida hittar du en mängd bilder på byggsten i all dess utformning. Där kan du hämta inspiration och idéer till hur du bäst designar ditt hem efter egen smak.

ANLITA OSS

Br. Henrikssons stenhuggeri är ett familjeföretag med lång erfarenhet inom branschen. Vi har den sakkunskap och erfarenhet du behöver för att bygga ett hus som håller i längden. Behöver du byggsten i Göteborg eller annan del av landet? Kontakta oss på telefon 0300-180 25 eller maila info@henrikssonsstenhuggeri.com redan idag så hjälper vi dig med förslag och idéer kring hur du bäst utformar naturstenen för ditt ändamål.