Stenfasad i exklusiv design

Hos Br. Henrikssons stenhuggeri hittar du sten till fasader i exklusiv design. Efter dina önskemål utformar vi din stenfasad i granit, skiffer eller kalksten. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med förslag och idéer kring hur du bäst bygger din nya stenfasad.

FASADSTEN I SLITSTARKA MATERIAL

En fasad utsätts dagligen för väder och vind. Med en stenfasad får du det perfekta materialet för att stå emot alla typer av slitage utomhus.

Fasadsten i granit eller skiffer är näst intill omöjlig att slita ut och dessutom mycket lätt att underhålla. Och med en vacker granit eller skifferfasad i på ditt hus skapar du dessutom enkelt den där tidlösa känslan av närhet till naturen som är unik för just detta material.

BEKLÄDNADSSTEN MED EN NATURKÄNSLA I HEMMET

Vi tar gärna emot egna förslag och mått, och du väljer själv ut vilken sten du tycker bäst om. Vi tillverkar sedan din nya stenfasad enligt dina önskemål med ytbehandling, kantslipning och formarbete till ett lyckat slutresultat.

På vår hemsida hittar du en mängd bilder på fasader i material från Br. Henrikssons stenhuggeri. Där kan du hämta inspiration och idéer till hur du bäst designar din nya fasad efter egen smak.

ANLITA OSS

Br. Henrikssons Stenhuggeri är ett familjeföretag med lång erfarenhet inom branschen. Vi har den sakkunskap och erfarenhet du behöver för att montera fasadsten som håller i längden. Kontakta oss på telefon 0300-180 25 eller maila info@henrikssonsstenhuggeri.com redan idag så hjälper vi dig.