Sten till uteplats eller trädgårdsplattor

Br. Henrikssons Stenhuggeri i Kungsbacka är ett familjeföretag med försäljning av granit. Tack vare vårt gedigna kunnande kan vi alltid erbjuda granit av bästa kvalitet. Om du letar efter sten till en uteplats eller trädgårdsplattor är du välkommen att kontakta oss.

MARKSTEN I GRANIT – DET NATURLIGA VALET

Granit är ett slitstarkt och hållbart material som du kan skapa vackra miljöer i din trädgård med, t ex populära trädgårdsplattor. Natursten i granit kan fås i olika bearbetningar, former och färger för att passa din uteplats eller garageuppfart. Marksten i granit är ett tåligt material som används till alla möjliga ytor och beroende på vart naturstenen används så kan den fås i olika utföranden som exempelvis sågade hällar, gatsten, kantsten, trappsteg eller murar.

Granitplattor med en flammad yta ger ett exklusivt och stilrent intryck som bara blir vackrare med åren. Passar det inte med sågade granitplattor fungerar det utmärkt att sätta gatsten. Massiva granittrappblock eller granitmurblock är också en populär byggsten som har en god hållbarhet och som med sin karaktär ger en hemtrevlig känsla i din trädgård.

GRANITHÄLLAR

Oavsett vilken design du vill ha på din utemiljö hittar du den granit du söker hos oss. Med vacker granit från bland annat Bohuslän, Halland, Småland och Skåne skapas enkelt en gång med trädgårdsplattor eller utetrappa med vacker yta. Vi har också granit i olika utformning som ger en naturnära och tidlös känsla till din entré eller uteplats.

Självklart kan du också komplettera med stilrena detaljer och dekorstenar. Möjligheterna att skapa din egen trädgård är oändliga!

KONTAKTA OSS

Vänd dig till oss när du vill ha professionell hjälp med sten till din uteplats eller trädgårdsplattor. Vi erbjuder alltid bästa kvalitet. Du når oss enklast på e-post info@henrikssonsstenhuggeri.com eller ring 0300-180 25. Vi svarar gärna på dina frågor!

IMPORTERADE GRANITER

Nedan kan du klicka dig in på våra största leverantörers kataloger för att se deras utbud!

Kantsten, Gatsten, Granithällar, Entréhällar, Blocksteg, Blockstensmur, Plockmur, Avtäckning, Beklädnadsgranit, Stolpar & Pollare.

Benders

s. 82

Kantsten, Gatsten, Granithällar, Entréhällar, Blocksteg, Blockstensmur, Beklädnadsgranit, Stolpar & Pollare, Poolkantsten

S:t Eriks

s. 56