Skifferplattor

Br. Henrikssons Stenhuggeri i Kungsbacka är ett familjeföretag med försäljning av nordiska skifferplattor och gångplattor. Tack vare vårt gedigna kunnande kan vi alltid erbjuda skifferplattor av bästa kvalitet.

GÅNGPLATTOR MED SKIFTANDE INTRYCK

Skiffer är det utmärkta valet för dig som vill skapa en underhållsfri och slitstark uteplats. Genom att lägga gångplattor i skiffer skapar du en vacker och trivsam miljö. Skiffer som marksten går att få både som sågade hällar eller som oregelbundna gångplattor. Skiffer är även ett material som passar perfekt att bygga murar med. Materialet är slitstarkt och med dess härliga struktur och utseende ger den en förbluffande fin trädgård.

SKIFFER FÖR LANDSKAP, BYGGNATION & INTERIÖR

Oavsett vilken design du vill ha på din utemiljö hittar du den skiffer du söker hos oss. Med vacker skiffer från Jämtländska Offerdal skapas enkelt gångplattor med vacker yta. Det går också utmärkt att komplettera med t ex dekorstenar. Skapa din egen trädgård!

KONTAKTA OSS

Vänd dig till oss när du vill ha professionell hjälp med skifferplattor till din uteplats eller trädgård. Vi erbjuder alltid bästa kvalitet. Du når oss enklast på e-post info@henrikssonsstenhuggeri.com eller ring 0300-180 25. Vi svarar gärna på dina frågor!

Nedan kan du klicka dig in på Mineras kataloger för att se vårt utbud!