Öppen spis

Hos Br. Henrikssons Stenhuggeri kan du beställa en designad öppen spis i sten som är både hållbar och lättskött – en god investering för framtiden!

ÖPPEN SPIS I NATURSTEN TAR DIG TILLBAKA I TIDEN

Med en öppen spis i sten: marmor, kalksten, skiffer, täljsten eller granit, får du det allra mest hållbara materialet. Du slipper en öppen spis med onödiga repor och skador och får dessutom en yta som är lätt att torka av och hålla rent. Helt enkelt ett bra val för dig som vill tänka långsiktigt när du inreder ditt nya hem.

Hos Br. Henrikssons Stenhuggeri hittar du en mängd olika förslag på färger och mönster som kan passa en öppen spis i sten. Marmor eller kalksten är material som med rätt underhållning fungerar bra till en öppen spis. Vi har även exklusiv, pålitlig och slitstark granit, skiffer och täljsten som ger en naturlig känsla.

Fundera även igenom vilka detaljer du vill ha på din öppna spis. Vi hjälper dig gärna med idéer om hur du skapar bästa helhetslösningen för just ditt hem.

BEKLÄDNADSSTEN TILL ÖPPNA SPISEN – ALLT ÄR MÖJLIGT

Vi tar emot färdiga mallar eller kommer ut till dig och mallar din blivande öppna spis. Du väljer den sten som passar din smak och sedan utför vi ytbehandling, kantslipning och formarbete för ett så gediget slutresultat som möjligt. Självklart kan vi också montera en öppen spis om du vill.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha en kostnadsfri offert. Du når oss enklast på telefon 0300-180 25, eller maila till info@henrikssonsstenhuggeri.com så hjälper vi dig!