Bänkskivor i granit, marmor & kalksten

Br. Henrikssons Stenhuggeri är ett familjeföretag med lång erfarenhet av köksbänkar. Hos oss kan du beställa designade bänkskivor i sten som är både lättskötta och hållbara, det vill säga en god investering!

KÖKSBÄNKAR I NATURSTEN

Med en bänkskiva i natursten: granit, marmor eller kalksten, får du det allra mest hållbara materialet till ditt kök. Du slipper onödiga repor och skador på dina köksbänkar och får dessutom en yta som är lätt att torka av och hålla rent. Helt enkelt ett bra val för dig som vill tänka långsiktigt när du inreder ditt nya kök med köksbänkar.

Hos Br. Henrikssons Stenhuggeri hittar du en mängd olika förslag på färger och mönster till din nya bänkskiva. Bänkskivor i marmor eller kalksten är bra val som med rätt underhåll fungerar utmärkt. Du kan också välja en exklusiv, pålitlig och slitstark bänkskiva i granit som ger en vacker och naturlig känsla.

Fundera även igenom detaljer som kantslipning och urtag på din nya bänkskiva. Vi hjälper dig gärna med idéer om hur du skapar bästa helhetslösningen för just ditt kök.

Vad gäller skötsel och hantering så bör en skiva i natursten alltid tas om hand och vårdas enligt de skötsel- och hanteringsråd som är framtagna av Sveriges Stenindustriförbund. 

VÄLKOMMEN TILL OSS

Vi tar emot färdiga mallar eller kommer ut till dig och mallar din blivande bänkskiva i sten. Du väljer den sten som passar din smak och sedan utför vi ytbehandling, kantslipning och formarbete för ett så gediget slutresultat som möjligt. Självklart kan vi också montera din nya bänkskiva om du vill.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha en kostnadsfri offert på bänkskivor i sten. Du når oss enklast på telefon 0300-180 25, eller maila till info@henrikssonsstenhuggeri.com så hjälper vi dig!