Marmorgolv & kalkstensgolv

Hos Br. Henrikssons Stenhuggeri i Kungsbacka kan du beställa ett lättskött och hållbart stengolv –  en god investering för framtiden!

STENGOLV MINSKAR UNDERHÅLL OCH ÖKAR LIVSLÄNGD

Med ett marmorgolv eller ett stengolv i kalksten, skiffer eller granit får du det allra mest hållbara materialet till ditt golv. Förutom att du slipper onödiga repor och skador på ditt marmorgolv eller stengolv, så får du dessutom en yta som är lätt att hålla ren. Ett bra val när du vill tänka långsiktigt!

Hos Br. Henrikssons Stenhuggeri hittar du en mängd olika förslag hur ditt nya marmorgolv/stengolv kan se ut. Marmor eller kalksten är ett material som med rätt underhållning fungerar bra till ett stengolv. Vi har även exklusiv, pålitlig och slitstark granit och skiffer som ger en vacker och naturlig känsla för ditt stengolv.

Fundera även igenom detaljer så som mönster och storlekar på golvplattor. Vi hjälper dig gärna med idéer om hur du skapar bästa helhetslösningen för just ditt hem.

Vad gäller skötsel så bör en skiva i natursten alltid tas om hand och vårdas enligt de skötselråd som är framtagna av Sveriges Stenindustriförbund. 

VI MONTERAR DITT STENGOLV

Vi hjälper dig gärna med tips och råd i färgval och storleksval till ditt nya marmorgolv/stengolv. Du väljer sedan den sten och ytbehandling som passar din smak och sedan utför vi eventuella formarbeten för ett så gediget slutresultat som möjligt. Självklart kan vi också montera ditt nya stengolv om du vill.

Kontakta oss gärna om du har frågor kring marmorgolv eller vill ha en kostnadsfri offert. Du når oss enklast på telefon 0300-180 25, eller maila till info@henrikssonsstenhuggeri.com så hjälper vi dig!