KALKSTEN FÖR INOMHUS- & UTOMHUSBRUK

Br. Henrikssons Stenhuggeri är ett familjeföretag med lång erfarenhet av stenarbeten. Hos oss kan du beställa designade fönsterbänkar, köksbänkar eller golv i sten som är hållbart och lättskött – en god investering för framtiden!

PRAKTISKT OCH STILRENT

Med kalksten får du ett hållbart material för hemmet och som kan användas till fönsterbänkar, köksbänkar eller golv. Du slipper onödiga repor och skador och får dessutom en yta som är lätt att torka av och hålla rent. Helt enkelt ett bra val för dig som vill tänka långsiktigt när du inreder ditt nya hem.

Hos Br. Henrikssons Stenhuggeri hittar du en mängd olika förslag på färger och mönster till ditt hem. Kalksten är ett material som ger en vacker och naturlig känsla.

Fundera även igenom detaljer som kantslipning och hak för exempelvis fönsterbänken. Vi hjälper dig gärna med idéer om hur du skapar bästa helhetslösningen för just ditt hem.

Vad gäller skötsel så bör en skiva i natursten alltid tas om hand och vårdas enligt de skötselråd som är framtagna av Sveriges Stenindustriförbund. 

VÄLKOMMEN TILL OSS

Vi tar emot färdiga mallar eller kommer ut till dig och mallar ditt blivande hem. Du väljer den sten som passar din smak och sedan utför vi ytbehandling, kantslipning och formarbete för ett så gediget slutresultat som möjligt. Självklart kan vi också montera om du vill.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha en kostnadsfri offert. Du når oss enklast på telefon 0300-180 25, eller maila till info@henrikssonsstenhuggeri.com så hjälper vi dig!

IMPORTERAD KALKSTEN

BORGHAMN/KOLMÅRDEN

BRÄNNLYCKAN/EKEBERG