BADRUMSSKIVOR I GRANIT, MARMOR & kalksten

Br. Henrikssons Stenhuggeri är ett familjeföretag med lång erfarenhet av badrumsbänkar i Göteborg. Hos oss kan du beställa designade bänkskivor i sten som är både lättskötta och hållbara, det vill säga en god investering!

BADRUMSBÄNKAR I NATURSTEN

Med en badrumsskiva i natursten: granit, marmor eller kalksten, får du det allra mest hållbara materialet till ditt badrum. Du slipper onödiga repor och skador på dina stenbänkar och får dessutom en yta som är lätt att torka av och hålla rent. Det är dessutom smidigt att sätta hela duschväggar i marmor, kalksten eller granit för att slippa fogar. Helt enkelt ett bra val för dig som vill tänka långsiktigt när du inreder ditt nya badrum med stenbänkar.

Hos Br. Henrikssons Stenhuggeri hittar du en mängd olika förslag på färger och mönster till din nya badrumsbänkskiva. Stenskivor i marmor eller kalksten är bra val som med rätt underhåll fungerar utmärkt. Du kan också välja en exklusiv, pålitlig och slitstark badrumsbänkskiva i granit som ger en vacker och naturlig känsla.

Fundera även igenom detaljer som kantslipning och urtag på din nya bänkskiva. Vi hjälper dig gärna med idéer om hur du skapar bästa helhetslösningen för just ditt badrum.

Vad gäller skötsel och hantering så bör en skiva i natursten alltid tas om hand och vårdas enligt de skötsel- och hanteringsråd som är framtagna av Sveriges Stenindustriförbund. 

VÄLKOMMEN TILL OSS

Vi tar emot färdiga mallar eller kommer ut till dig och mallar din blivande bänkskiva i sten. Du väljer den sten som passar din smak och sedan utför vi ytbehandling, kantslipning och formarbete för ett så gediget slutresultat som möjligt. Självklart kan vi också montera din nya badrumsbänkskiva om du vill.

Behöver du badrumsbänkar i Göteborg eller någon annan del av landet? Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha en kostnadsfri offert på bänkskivor i sten. Du når oss enklast på telefon 0300-180 25, eller maila till info@henrikssonsstenhuggeri.com så hjälper vi dig!